MBO Challenge

IFAMA 2020 MBO Challenge for Dutch MBO Students

Besides the IFAMA 2020 Student Case Competition for undergraduate and graduate students from all over the world, the IFAMA 2020 is also organizing a MBO Challenge for Dutch MBO Students. For more information please check the flyer.

 

Slimme oplossingen voor stedelijke voedselvraagstukken

Het voedselsysteem – van productie en verpakken tot consumptie en afvalverwerking – moet opnieuw ingericht worden. Omdat steeds meer mensen wonen en werken in steden, is  het van belang dat juist voor deze plekken een toekomstbestendig voedselsysteem wordt ontwikkeld. Het voedselsysteem 2.0 biedt slimme oplossingen voor alle grote uitdagingen van deze tijd, waaronder grondstoffenverbruik, voedselverspilling, milieuvervuiling en overgewicht.

Tijdens de mbo-challenge ontdekken studenten de vele mogelijkheden van een carrière in de food-, agri- en tuinbouwsector. Ze maken kennis met interessante bedrijven, waar ze bijvoorbeeld stage kunnen lopen. Een mooie kans voor studenten om uit te vinden waar hun talenten en ambities liggen!

Aanmelden

Per school kunnen twee teams worden aangemeld. Dit doet u door een mail te sturen naar students@ifama2020.org. In de mail graag het telefoonnummer en het e-mailadres van de docent/contactpersoon opnemen. Geef aan of er een of twee teams van vier studenten deelnemen, van welke opleidingen ze zijn en in welk jaar ze zitten. Tip: stel een multidisciplinair team samen, dat geeft vaak de meest innovatieve oplossingen. Sluiting is 16 februari 2020. Ook geldt: vol=vol (maximaal 25 teams kunnen deelnemen). Deelname aan de MBO Challenge is gratis.

Contact

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Ms. Gerry Kouwenhoven
Inholland University of Applied Sciences
students@ifama2020.org

Locatie

International Conference Centre De Doelen
Willem Burger Kwartier
Ingang: Kruisplein 40
3012 CC Rotterdam

This 30th edition of IFAMA is hosted by: